Herttaköynnösvehka Brasil tolpalla

Philodendron hederaceum

89,95 

/kpl

Brasil on kirjavalehtinen lajike, vihreässä lehdessä on pirteä keltainen juova keskellä. Kasvi kasvaa kookostolppaa pitkin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 104069 Tuotetunnus: 98256895263 Osasto:

Herttaköynnösvehka Brasil

Herttaköynnösvehka Brasil on pirteän värinen huonekasvi. Sen lehdet ovat koristeelliset ja ihastuttavat vihreän ja keltaisen sävyissä.

Herttaköynnösvehka on köynnöstävä ja siro huonekasvi, jolla on kauniin sydämen muotoiset lehdet. Sopii hyvin laskeutumaan amppeliin tai hyllyn päältä alaspäin. Kasvia voidaan kasvattaa myös ylöspäin kasvitukea pitkin. Herttaköynnösvehka on kotoisin Etelä-Amerikan trooppisista metsistä, joissa se kiipeilee puiden runkoja pitkin. Se lukeutuu helppohoitoisiin ja kestäviin trooppisiin viherkasveihin, mutta voi valon puutteessa kasvattaa harvalehtistä versoa.

Herttaköynnösvehkan hoito

Herttaköynnösvehkat menestyvät parhaiten runsasvaloisella kasvupaikalla, joka on suojassa voimakkaalta auringonpaisteelta. Liian voimakas auringonvalo voi saada lehdet haalistumaan tai tehdä niihin vaurioita. Herttaköynnösvehkojen kasvupaikan on hyvä olla myös lämmin ja vedoton.

Herttaköynnösvehkat eivät ole erityisen vaateliaita kasvualustan suhteen. Optimaalinen kasvualusta on kuitenkin hieman hapan, läpäisevä ja ilmava. Kasvualustan on hyvä pysyä tasaisen kosteana, vain pintamullan annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Kastelu tulee myös muistaa suhteuttaa kasvupaikkaan; mitä aurinkoisempi ja lämpimämpi paikka, sen nopeammin kasvualusta kuivuu. Kastelua vähennetään talvikaudella.

  • 27 cm ruukussa
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 150 cm
  • Tuotantomaa Hollanti

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan.

Paino 30 kg (kilogramma)
Toimitustavat

Nouto myymälästä, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle