Anopinkieli Metallica

Tuote on loppu.

19,95


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä Pukinmäen Puutarha, Posti Postipaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti, Matkahuolo Kotijakelu, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle, Nouto myymälästä 0,00 €, toimitukset alk. 4,95 €., DB Schenker Noutopistepaketti, Nouto myymälästä Vallila, Posti Kotiinkuljetus
Isoanopinkieli eli anopinkieli on helppo huonekasvi, joka viihtyy melkein paikassa kuin paikassa. 

Anopinkieli kasvaa yleensä noin 80 cm korkeaksi, mutta voi kasvaa yli metrinkin mittaiseksi. Anopinkieli kukkii vain harvoin, mutta voi sen tehdä, jos saa kesällä riittävästi valoa riittävän pitkän ajan.
Kukkiessaan kasvattaa juurakkoonsa kukkavarren, johon puhkeaa pieniä vihertävänvalkoisia kukkia. Kukat kasvavat kukkavarressa terttumaisesti. Kukat erittävät erittäin tahmeaa mettä, jonka tuoksu on voimakas ja hyväntuoksuinen.

Anopinkieli sietää lähes kaikkia valo-olosuhteita, mutta nauttii eniten kirkkaasta valosta. Se kestää melko hyvin myös suoraa paahdetta kunhan pysyy kosteana. Valon määrä vaikuttaa lehtien väritykseen. Lehtien väri haalistuu liian vähäisessä valossa. Anopinkieli menestyy normaalissa huoneenlämmössä, mutta pitää lepokautena myös viileämmästä, n. 15-18 asteen, tilasta.

Anopinkielissä on usein lehdissä ruskeita/tummia jälkiä sekä lehtien kärjissä jälkiä/viotuksia, joita se on elämänsä aikana kokenut kuljetuksissa yms.

Anopinkieli viihtyy hiekkaisessa mullassa, joten se istutetaan Kekkilä Kaktus- ja mehikasvimultaan tai Kekkilä Viherkasvimultaan. Anopinkielet kasvavat kauneimmin ahtaassa ruukussa. Istutusaika on yleensä maaliskuu. Pystykasvuiset lajit istutetaan uudelleen viimeistään silloin, kun ne täyttävät koko ruukun. Mullanvaihtoa voi lykätä vähentämällä vanhoja lehtiä.
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 45 cm
  • 14 cm muoviruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Jos kasvi on loppunut puutarhalta, voi toimitusaika olla hyvin pitkä.

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Sansevieria trifasciata

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Huonelehmus R14
16,95
Lehtibegonia R12
9,95

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Viherkasvit, Helppohoitoiset viherkasvit