Jukkapalmu R17


Jukkapalmu R17

Tuote on tällä hetkellä loppu, tarkista saatavuus myymälästä.

19,95


Jukkapalmu viihtyy hyvin valoisassa, jopa aurinkoisessa paikassa. Se menestyy myös varjoisemmassa paikassa, mutta tällöin lehtien väri vaalenee ja varren kasvu pidentyy. Kasvin voi siirtää kesällä ulos suojaiseen paikkaan. Jukkapalmu viihtyy normaalissa huoneenlämmössä läpi vuoden, mutta talveksi sen voi myös siirtää viileämpään tilaan. Jukkapalmu viihtyy melko ahtaassa ruukussa, joten vuosittainen mullanvaihto ei ole tarpeellista. Pintamultaa voi vaihtaa keväisin. Jukkapalmulle sopiva multa on hiekkapitoinen Kekkilä Viherkasvimulta tai Kekkilä Kaktus- ja mehikasvimulta.

Jukkapalmu kastellaan kerralla reilusta ja kasteluiden välillä mullan annetaan kuivahtaa. Talviaikaan kastelua vähennetään. Jukkapalmu kuolee helpommin liialliseen kasteluun kuin kuivuuteen, joten kastelu pidetään maltillisena ympäri vuoden. Keväästä syksyyn jukkapalmua lannoitetaan Kekkilä Kukkaravinteella tai Kekkilä Luonnonmukaisella lannoitteella.

Kasvin alimpien lehtien kuoleminen on täysin normaalia. Täysin kellastuneet lehdet poistetaan leikkaamalla ne poikki läheltä runkoa.

 

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Yucca

Selaa tätä tuoteryhmää: Viherkasvit