Kekkilä Hortensiamulta

Tuotteita puutarhalla.

6,95
100 ml = 0,05 €


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä Pukinmäen Puutarha, Posti Postipaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle, Nouto myymälästä 0,00 €, toimitukset alk. 4,95 €., DB Schenker - Lämpökuljetus kotiin, DB Schenker Noutopistepaketti, Nouto myymälästä Vallila
100 ml = 0,05 € Hortensiamulta on laadukas, erityisesti ruukuissa kasvatettaville hortensioille suunniteltu erikoismulta. 
Se on kalkittu ja lannoitettu tavalla, joka säilyttää sinisen hortensian sävyn kauniina. 
Hortensiamulta on laadukas, erityisesti ruukuissa kasvatettaville hortensioille suunniteltu erikoismulta. Se on kalkittu ja lannoitettu tavalla, joka säilyttää sinisen hortensian sävyn kauniina. Hortensiamulta sopii myös maahan istutettaville hortensioille ja ruukuissa kasvatettaville havukasveille.

Huolellisesti valikoitujen raaka-aineiden ansiosta mullan rakenne on kestävä ja ilmava. Multaan sekoitettu sammal toimii vesivarastona ja helpottaa kastelua.  Hortensiamultaan on lisätty lisäksi kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdistettä.

Käyttökohteet

Hortensiat ja atsaleat, havukasvit, hapanta multaa suosivat huonekasvit, kuten gardenia ja kahvipensas

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kekkilä Erikoismulta kesäkukille 30 L
7,95 (100 ml = 0,03 €)
Kekkilä Ruukkuviljelymulta
6,95 (100 ml = 0,05 €)
Ruukkusora 5 L
4,80 (100 ml = 0,10 €)

Selaa tätä tuoteryhmää: Mullat