Puutarhamulta 40 l

Tuotteita puutarhalla.

4,80
100 ml = 0,01 €


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä 0,00 €, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle 9,95 €, Nouto myymälästä 0,00 €, toimitukset alk. 4,95 €., DB Schenker - Lämpökuljetus kotiin, DB Schenker Noutopistepaketti
100 ml = 0,01 € Puutarhamulta on korkealaatuinen yleismulta kaikkien pihan kasvien istuttamiseen ja nurmikon perustamiseen. Soveltuu perenna- ja kukkapenkkien perustamiseen sekä maanparannukseen puutarhassa ja kasvimaalla.
  • Kasvuvoimaa kompostista
  • Yleismulta koko puutarhaan
  • Peruslannoitettu ja kalkittu
Puutarhamullan raaka-aineena käytetään eri maatumisasteen turvelaatuja, hienoa hietaa sekä savea. Se on peruslannoitettu ja kalkittu. Lisäksi multaa on terästetty kompostilla.
Kestävä ja ilmava rakenne saadaan Mullan raaka-aineena käytetyn hiekan ansiosta. Tumma turve taas parantaa vedenpidätyskykyä. Kivennäislannoitus vapauttaa nopeasti ravinteet kasvien käyttöön ja komposti takaa ravinteiden riittävyyden pidempään.
Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.
NPK 15-10-16 + hivenravinteet

Tuotteen lisätiedot


Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kekkilä Puutarhamulta 50 L
5,60 (100 ml = 0,01 €)
Juurimatto, 3 m2
18,60

Selaa tätä tuoteryhmää: Mullat