Kirjoapteekkarinruusu 'Rosa Mundi'

Tuotteita puutarhalla.

12,95


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä Pukinmäen Puutarha, Posti Postipaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti, Matkahuolo Kotijakelu, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle, Nouto myymälästä 0,00 €, toimitukset alk. 4,95 €., DB Schenker - Lämpökuljetus kotiin, DB Schenker Noutopistepaketti, Nouto myymälästä Vallila
Lajike on on syntynyt apteekkarinruusun silmumutaationa. 
'Rosa Mundi' on ominaisuuksiltaan kuten apteekkarinruusu, mutta sen kymmensenttiset punaiset tuoksuvat kukat ovat valkoraitaiset.

Istuta pensasruusun taimi puolivarjoisalle tai aurinkoiselle paikalle, samaan syvyyteen missä ne ovat kasvaneet taimistolla. Ruusu viihtyy parhaiten kohopenkissä, tuoreessa ja läpäisevässä maassa. Salaojituksesta on huolehdittava, sillä ruusu viihtyy kuivahkossa maassa. Kasvualustaksi sopii perenna- ja ruusumulta. Kesällä poista kuihtuneet kukat. Lannoita keväällä kanankakalla tai ruusulannoitteella. Kesä- ja heinäkuussa kastelulannoitus ruusulannoitteella joka toinen viikko. Elokuussa syyslannoitus. Varhain keväällä voi poistaa vanhimpia ja heikosti kukkivia versoja.

Vyöhyke: I-V
Korkeus: 120cm

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Rosa 'Rosa Mundi'

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Ruusut