Pilkkubegonia


Pilkkubegonia

Tuotteita reilusti jäljellä.

13,95
1 kg = 6,98 €


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä - Aina ilmainen, Posti Postipaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti, Matkahuolo Kotijakelu, Posti Kotipaketti, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle 9,95 €
1 kg = 6,98 € Brasiliasta kotoisin oleva kasvi muistuttaa tutumpaa, perinteistä huonekasvibegoniaa, enkelinsiipeä, mutta se on matalakasvuisempi ja pystympi sekä lehdiltään vahvasti pilkullinen. Begonia kasvaa 30-50 cm korkeaksi. Pilkut ovat halkaisijaltaan 0,2-1 cm lehden kokoisia. Versot ovat tumman viininpunaisia. Kukat ovat sirosti alaspäin kaartuvissa tertuissa. Kasvi kukkii heinä – elokuussa. Se on nopeakasvuinen huonekasvi. Kasvin voi siirtää kesäksi ulos puolivarjoiseen paikkaan.
Viihtyy valoisassa – hajavaloisessa kasvupaikassa. Liiassa paahteessa lehdet vioittuvat herkästi ja vähävaloisessa paikassa lehtien väritys kärsii. Kasvi menestyy ympäri vuoden normaalissa huonelämpötilassa, vaikkakin parhaiten se viihtyy hieman alle 20 asteen lämpötilassa. Nopean kasvuvauhtinsa vuoksi kookkaaksi kasvatettavan begonian mullan voi vaihtaa joka kevät. Sopiva multa on ravinteikas Kekkilä Kukkamulta.

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Beconia maculata

Suosittelemme myös

Kukkamulta
alkaen 4,20

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Matkustajainpuu
67,95
Maija sanderiana
29,95

Selaa tätä tuoteryhmää: Viherkasvit