Puu- ja Pensasmulta

Tuotteita puutarhalla.

6,95


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä Pukinmäen Puutarha, Posti Postipaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle, Nouto myymälästä 0,00 €, toimitukset alk. 4,95 €., DB Schenker - Lämpökuljetus kotiin, DB Schenker Noutopistepaketti, Nouto myymälästä Vallila
  • Karkea rakenne suurille taimille
  • Lisätty humusyhdiste vahvistaa juuria
  • Monipuolinen ja pitkäkestoinen lannoitus
Karkea ja ilmava, turvepuristepaloilla ja kivennäismaalla vahvistettu rakenne ohjaa juuristoa levittäytymään laajemmalle, istutuskuopan ulkopuolelle. Näin kasvi pystyy kasvattamaan nopeammin latvustaan ja uusia versoja. Istutuskuoppaan, erikoismullan sekaan, voi lisätä 1/2 – 1/3 pohjamaata maalajista riippuen.

Erikoismultaan on lisätty nopeasti vaikuttavia ravinteita hyvään kasvuunlähtöön. Laadukas komposti ja bioapatiitti puolestaan vapauttavat ravinteita pidempään ja parantavat maan pieneliötoimintaa. Multaan lisätyn humusyhdisteen avulla juuristo kasvaa vahvaksi ja ravinteet ovat helpommin kasvien saatavilla.

Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

Erikoismullan avulla saavutetaan parempi lopputulos vähemmällä vaivalla ja se sopii kaikille pihan puille ja pensaille. Happaman maan kasveille on oma erikoismultansa.

Käyttöohjeet:
Varaa erikoismultaa uusille istutuksille seuraavasti:

Puun istuttaminen 3–5 säkkiä / puu
Pensaiden istuttaminen 1–2 säkkiä / pensas

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Mullat