Tuoksutraakkipuu 'Yellow coast´

Tuotteita muutama jäljellä puutarhalla.

7,95


Traakkipuut eli lohikäärmepuut ovat helppohoitoisia ja monipuolisia viherkasveja. Lähes kaikki traakkipuulajit viihtyvät puolivarjoisessa paikassa.
Kirjavalehtiset traakkipuulajit ja -lajikkeet vaativat runsaammin valoa kuin tummanvihreälehtiset. Liian vähässä valossa lehtien kirjavuus häviää. Suoraa auringonvaloa on vältettävä, etteivät lehdet vaurioidu.

Traakkipuu tarvitsee tilavan kasvupaikan, jotta sen alimmat lehdet saavat vapaasti levittäytyä ulospäin. Se kärsii ahtaassa paikassa. Kasvun aikana kasvi viihtyy lämpöisessä huoneenlämmössä (23-25 astetta), talviaikaan lämpötila saa olla matalampi, ei kuitenkaan alle 15-18 astetta.
Traakkipuut viihtyvät ilmavassa, hiekansekaisessa Kekkilä Viherkasvimullassa. Ruukun pohjalle laitettaan muutaman sentin salaojakerros Kekkilä Ruukkusoralla. Multa kannattaa vaihtaa heti kasvin kotiuduttua, sillä kasvatusmulta on usein liian huokoista.
Kastelu ja kasvin hyvinvointi helpottuvat, kun multa on ominaisuuksiltaan kotikasvatukseen soveltuvampaa.nUseimmat traakkipuulajikkeet puhdistavat tehokkaasti epäpuhtauksia huoneilmasta.

Kesällä traakkipuu menestyy myös ulkona auringonpaisteelta suojassa. Kylmää alustaa, eikä kylmää vetoa kasvi ei kestä hyvin.
Jos tuote on loppunut varastosta toimitusaika noin 7 päivää.

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Dracaena fragrans `yellow coast´

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Korvakeviikuna
24,95
Kolibrinkukka R12
12,95

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Viherkasvit, Palmut ja traakkipuut