Viherkasvimulta


Viherkasvimulta

Tilaustuote

alkaen 4,90


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä - Aina ilmainen, Posti Postipaketti, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle 9,95 €
Viherkasvimulta on erikoismulta, joka on tarkoitettu kaikille viherkasveille, erityisesti isoille viherkasveille, altakasteluruukkuihin sekä monivuotisille terassikasveille. Kestävän rakenteensa ansiosta Viherkasvimulta pysyy ilmavana ja vesi ja ravinteet leviävät tasaisesti koko multakerrokseen.
  • Ilmava rakenne auttaa juurtumista
  • Kasteluvesi imeytyy helposti
  • Isoille viherkasveille, altakasteluruukkuihin
Viherkasvimulta on aiemmalta nimeltään Kestomulta. Uusi nimi kertoo paremmin mullan käyttötarkoituksesta.
Viherkasvimullan raaka-aineet on valittu siten, että multa pysyy ilmavana mahdollisimman pitkään ja vesi ja ravinteet leviävät tasaisesti isommassakin multatilassa. Ihanteellisella hiekkamäärällä on vähennetty ylikastelun riskiä ja saatu aikaan erittäin kestävä rakenne.
Viherkasvimultaan lisätyn kostutusaineen ansiosta mullanvaihto on nyt entistäkin siistimpää ja kastelu helpompaa. Kasteluvesi imeytyy nopeasti multaan, näin on helpompaa kastella reilummin kerrallaan.  Mullan on hyvä antaa kuivahtaa kevyesti kasteluiden välillä, sillä liian märässä mullassa kasvien juuristo ei saa tarvitsemaansa happea.
Viherkasvimulta on vihersisustamisen ammattilaisten suosima multa altakasteluruukkuihin. Se käy hyvin myös monivuotisiin ruukkuistutuksiin esim. parvekkeille ja terasseille.
NPK 6-12-24 + hivenravinteet

Suosittelemme myös

Klusia R17
26,95

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Chili Apache
4,95
Herne, sokeri
4,80
Juovatraakkipuu
19,80
Flamingonkukka
alkaen 16,95

Selaa tätä tuoteryhmää: Mullat